Info comenzi

Pe cât suntem de creativi şi jucăuşi pe atât suntem de serioşi pentru a-ţi oferi o experienţă cât mai frumoasă de cumpărături online.

Comanda ajunge la tine în aproximativ 1-2 zile lucrătoare

  1. Procesarea comenzii: 0-1 zile lucrătoare (in funţie de numărul de comenzi)
  2. Executarea comenzii: 1-5 zile lucratoare (doar în cazuri excepţionale timpul de execuţie poate ajunge la 5 zile, de regula acesta nu depăşeşte 2 zile lucrătoare)
  3. Livrarea- prin Fan Courier 1 zi lucrătoare (!!! De sarbatori sau in perioadele aglomerate termenul poate să difere)

Ai transport gratuit la comenzi mai mari sau egale cu 150 lei prin Fan Courier

Preţul transportului în toată ţara prin Fan Courier este de 21 pentru comezi de sub 150 lei. Pentru comenzi mai mari sau egale cu 150 lei transportul este gratuit.

Preţurile pentru transport sunt valabile pentru zonele de livrare Fan Courier fără kilometri exteriori. Pentru a verifica zonele pentru care nu se taxează kilometri suplimentari accesaţi linkul următor: http://www.fancourier.ro/tools/retea/localitati-deservite-fara-km-suplimentari/

Modalitate de plată

Plata se poate face doar numerar ramburs – plăteşti când vine coletul (aşa e cel mai sigur pentru toată lumea)

Trimitem comenzi doar pe teritoriul României

Puteţi trimite comenzi de oriunde dar livrările se fac doar pe teritoriul României.

Returnarea produselor

Dacă nu eşti mulţumit de produsul primit sau nu se potrivesc mărimile, produsele pot fi returnate in 14 zile calendaristice de la primirea coletului. Pentru ca produsul să poată fi returnat trebuie să indeplinească următoarele condiţii:

  • Să fie în ambalaj original
  • Să nu aibă eticheta indepărtată
  • Să nu prezinte urme de uzură

Consturile de transport pentru returnare sunt suportate de către cumpărător la preţul standard Fan Courier. Excepţie fac cazurile în care produsul nu corespunde cu cel comandat (marime, culoare, model) sau prezintă defecte.

Plata contravalorii comenzii returnate se va face doar în contul bancar al clientului în termen de maxim 7 zile lucrătoare din momentul în care returul ajunge la noi şi îl validăm.

Pentru a returna un produs te rog să ne trimiţi un mail la personalizaribyosos@gmail.com cu subiectul “returnare”.

Contact

Tel:0757764349

personalizaribyosos@gmail.com

Program: luni-vineri: 09:00-17:00

Vreau o camandă urgent!

Cel mai sigur este să ne contactezi la numărul de telefon afişat pentru a putea stabili împreună dacă putem livra în termenul dorit comanda.